Astanga Yoga Studio

Sommer Kursus 2022

Sommer kursus

Astanga Yoga Studio København d. 25.-29. juli, 2022

Click for English

Et intensivt, lærerigt og spændende kursus, der går i dybden med at lære teknikken, metodikken og filosofien i Astanga Yoga med fokus på første serie.

Astanga Yoga er mere end blot en serie af fysiske stillinger. Det er meditation i bevægelse, med stadig mere udfordrende stillinger, som udøveren langsomt husker og lærer, og i processen opbygger styrke, fleksibilitet og udholdenhed i kroppen, og bringer fokus og ro til sindet og balance i følelserne.

Formålet med sommer kurset er, at give klarhed og forståelse om hvordan Astanga udøves og samtidig opleve Astanga, som meget mere, end blot en serie af yogastillinger. Du vil få indsigt og erfaring med de væsentligste elementer, der definerer og adskiller Astanga yoga, og gør den til en dyb indre praksis. Du vil få en dybere forståelse for strukturen og måden at udøve denne unikke metode på.

Udover teori og filosofi, vil en stor del af kurset gå i detaljer med hvordan du udfører de forskellige asana (yoga stillingerne) i Astanga yoga første serie. Hvordan vejrtrækning præcist skal koordineres med de enkelte bevægelser, ind ud af stillingerne (vinyasa), og hvilke trin du kan tage, når du arbejder i udfordrende stillinger. Hvad du med fordel kan prioritere og fokusere på i din udøvelse i forhold til dine forudsætninger og hvordan Astanga passer ind i den større sammenhæng af læren, indsigten og oplevelsen af yoga.

Dagen er delt i tre lektioner; morgen træning med enten Mysore eller led class, efterfulgt af formiddags klasse med meditation, pranayama, chanting (Yoga sutras, mantras, sanskrit navne og tælling) og yogafilosofi.

Eftermiddagsklasserne er dedikeret til at lære de korrekte vinyasa og asana teknikker. Udover at nørde stillinger i detaljer, vil du også få indsigt i sammenhængen mellem stillingerne og udøvelsen, overgangene mellem stillingerne og hvilket formål de har i forhold til kultiveringen og erfaringen af yoga.

Astanga yoga er en fantastisk smuk rejse, der udvikler og former udøveren på alle fronter. Der er dog ingen genveje i Astanga, processen kræver tid og arbejde.. lang tid og meget arbejde. Men resultatet er dog uvurderligt. For dem, der er i gang med denne rejse, kan sommerkurset give klarhed og forståelse for hvilken rute, der er mest nyttig, at følge på sin vej.

Indhold:

 • Få forståelse og klarhed om asana (yoga stillinger) i detaljer
 • Udforske overgangene og sammenhængen mellem stillingerne
 • Øge din forståelse af filosofi og teori om Astanga Yoga og yoga sutras
 • Lære tælling og vinyasa for stillingerne
 • Øge din forståelse af Astanga metoden
 • Øge din forståelse og indsigt i vinyasa systemet
 • Lære sanskrit navne og tælling
 • Lære om kost og livsstil der er fordelagtig for yoga
 • Daglig gruppe meditation og pranayama
 • Opleve intensiv daglig Mysore praksis

Dagsprogram for alle dage:

 • Dato: Mandag d. 25 til fredag d. 29. juli
 • 7.00-9.00 Morgen Mysore træning
 • 9.00-9.45 Pranayama, Fælles meditation
 • 10.00-11.00 Chanting og yoga filosofi
 • 16.30-18.30 Asana teknik og teori

Priser:

Fuld kursus* kr. 2500
Enkelt dag kr. 600
Enkelt klasse** kr. 350


*Inkluderer gratis deltagelse i Led Class lørdag den 30. juli kl. 9.00 og udvidet tekniktime kl. 11.00-12.30.
** Morgenprogram 7-11 eller eftermiddags klasse 16.30-18.30.

Medlemmer af AYS

Fuld kursus* kr. 1950
Enkelt dag kr. 450
Enkelt klasse* kr. 300

* Morgenprogram 7-11 eller eftermiddags klasse 16.30-18.30.

Tilmelding:

Fuld kursus
En dag
En klasse

Mere information og spørgsmål

Send en email hvis du har brug for mere information eller har spørgsmål. Du er også velkommen til at ringe på tlf. 61676790.

Eskil Schilling

Eskil er dedikeret til undervisning i astanga yoga traditionen fra SYC Sharath Yoga Center i Mysore (tidligere K. Pattabhi Jois Ashtanga Yoga Institute - KPJAYI), som han med stor passion og intensitet har dyrket uafbrudt siden 1999. Han startede sin spirituelle rejse i 1990 med daglig praksis af meditation, pranayama, japa og hatha yoga og fordybelse i indisk mystik og yogafilosofi. Han underviste første gang i 2006 og har siden 2011 årligt rejst til Mysore i Indien, på månedslange ophold, for at fordybe sig i sin yoga praksis hos hans lærer Paramguru (slægtsholder) Sharath Jois. Han er autoriseret level 2 lærer fra Instituttet i Mysore. Sammen med hans gode ven og astanga entusiast Robin Arnold åbnede han i 2009 Astanga Yoga Studio, hvor han underviser daglige Mysorehold for flittige og ihærdige udøvere af astanga yoga.

Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

More info

Skriv en mail til kontor@astangastudio.dk hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information