Studiet

Astanga Yoga Studio

Et fredfyldt sted for udøvere på alle niveauer!

Ny til astanga yoga? Kom godt i gang på introugen.

Astanga Yoga Studio er en skole, der tilbyder undervisning i yoga traditionen fra Sharath Yoga Center (tidligere K. Pattabhi Jois Ashtanga Yoga Institute - KPJAYI). Vores undervisningsform giver dig mulighed for at lære astanga yoga et skridt ad gangen i et tempo og form, der passer til dig. Med hjælp fra læreren opbygger du en selvstændig og personlig yogapraksis, som du kan tage med overalt.

Vi lægger vægt på, at der i undervisningen tages højde for den enkelte elevs behov og situation, uanset niveau. Undervisningsstilen er nærværende og engagerende. Vi ønsker at inspirere og motivere alle interesserede til at fordybe sig i astanga yoga og udgøre de bedst mulige rammer for, at alle kan opleve de styrkende og helende kræfter ved metoden. Vi mener, at en stabil og regelmæssig træning er afgørende for at få det fulde udbytte. Noget af det vigtigste for os er derfor, at eleverne møder op til træning og gør deres bedste.

Vi tager imod elever på alle niveauer. Er du ny til astanga, anbefaler vi, at du starter med at deltage i en af vores introuger. Har du allerede en selvstændig praksis, er du mere end velkommen til at starte direkte på vores Mysorehold. Vi tilbyder Mysorehold alle hverdage, både morgener og eftermiddage, og afholder led class hver lørdag. Vi tilbyder også undervisning i yogateknik, yogafilosofi, pranayama, chanting og meditation. En gang i mellem har vi besøg af internationale lærere og vi afholder jævnligt workshops.

Astanga Yoga Studio blev grundlagt i 2009 af Robin Arnold og Eskil Schilling. De havde en fælles vision om at skabe en fredfyldt yogaskole, hvor de kunne dele deres passion for at undervise i og udøve astanga yoga. Studiet ligger centralt på Nørrebro i København – lige på hjørnet af Fensmarksgade og Tagensvej. Størstedelen af skolens elever bor og/eller arbejder i det storkøbenhavnske område.

Studiet emmer af ro, åbenhed, respekt og venlighed, hvilket er et resultat af den tilgang vi har til praksissen og til hinanden. Vi motiverer hinanden ved at møde op til træning og vi bidrager alle til at passe på studiet og gøre det til et behageligt sted at være.

Velkommen